• BI Studio je poslovno orodje za vsakogar

    Številne možnosti uporabe in prednosti za celotno podjetje in različne industrije

    LIVE DEMO

Kako BI Studio uporabljajo različni oddelki?

Finance

Finančni oddelek uporablja BI Studio, kot orodje za spremljanje finančnega rezultata, prihodkov in dobičkonosnosti, ugotavljanje uspešnosti investicij ter za primerjavo s plani.

Več

Vodstvo

Vodstvo podjetja uporablja orodje BI Studio za ugotavljaje trenutnega stanja v podjetju in uspešnosti, pregled nad celotnim poslovanjem ter spremljanje doseganja planov.

Več

Prodaja

Prodajni oddelek uporablja BI Studio, kot orodje za spremljanje rezultatov prodaje po posameznih produktih, lokacijah, prodajnih aktivnostih, prodajnih akcijah in podobno.

Več

Marketing

Oddelek trženja uporablja orodje BI Studio za spremljanje uspešnosti posameznih trženjskih akcij, iskanje najučinkovitejših tržnih kanalov in ugotavljanje tržnega deleža.

Več

Se ne najdete v omenjenih dejavnostih ali oddelkih, imate specifične zahteve?

Brez skrbi. Sistem je zasnovan tako, da lahko zadovolji še tako specifične zahteve, hkrati pa je primeren za praktično vse dejavnosti. Preprosto nas pokličite ali nam pišite in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

Kako BI Studio uporabljajo podjetja v različnih industrijah?

Trgovina

Orodje BI Studio podjetju v trgovinski industriji med drugim omogoča spremljanje prodaje po posamezni lokaciji, produktu ali prodajalcu, ugotavljanje uspešnosti raznih akcij ter promocij in sledenje nakupnim navadam strank.

Proizvodnja

Orodje BI Studio podjetju v proizvodni industriji omogoča natančen vpogled v uspešnost posameznega dela proizvodnega procesa in analizo stroškov, s tem pa omogoča hitro izvajanje ukrepov s ciljem povečanja dodane vrednosti.

Veleprodaja

Orodje BI Studio podjetju v industriji veleprodaje omogoča kalkulacijo in sledenje prodajnim in nabavnim cenam ter razlikam v ceni. Primerjava trenutnega stanja s preteklimi rezultati in plani jim omogoča celovit vpogled v uspešnost.

Javna ustanova

Orodje BI Studio omogoča izobraževalni, zdravstveni, finančni ali drugi javni ustanovi transparenten pregled nad stroški poslovanja, pridobljenimi sredstvi, primerjavo s plani in enostavno ugotavljanje splošne uspešnosti poslovanja.

Storitve

Orodje BI Studio storitvenemu podjetju med drugim omogoča spremljanje stroškov, prihodkov in uspešnosti posameznega projekta. Poleg tega omogoča ugotavljanje najdonosnejših strank, produktov in zaposlenih.

Nastanitve

Orodje BI Studio podjetju v nastanitveni dejavnosti omogoča natančno spremljanje trenutne in pretekle zasedenosti nastanitev, prihodkov in stroškov ter jim s tem omogoča lažje določanje cen in sprejemanje drugih ključnih odločitev.

Še niste povsem prepričani ali je aplikacija BI Studio pravo orodje za vas?

Brez skrbi. Zagotovite si 30-dnevni brezplačni preizkus z možnostjo vzpostavitve demo verzije na vaših realnih podatkih in se odločite takrat.